четвер, 22 жовтня 2015 р.

Створення англомовного середовища

Створюючи англомовне середовище, нам вдалося налагодити плідну співпрацю з Корпусом Миру США. У школі з 2003 року працювали вже 3 волонтери: Девід Спенглер, Дженніфер Хейнц, ЕглеВілкелітте. З їх допомогою було створено "Англійський клуб". Волонтер Дженніфер Хейнц допомогла налагодити тісну співпрацю з учнями школи міста Бесезда   у штаті Міреленд. Щоб продовжити цю роботу і знайти нові контакти був розроблений і втілений в життя проект на базі клубу миру «Friends” «КІД в шкільномуІнтернетграді», метою якого був пошук друзів по листуванню у різних країнах світу. На першому етапі проекту учасники були розділені на групи для пошуку можливостей з метою налагодження листування. На другому етапі було  створено на сайті www.epals.com профіль школи та проводилося написання листів. Третій етап проекту включав безпосереднє листування із навчальними закладами, які відгукнулися. Найтривалішим і  цікавим було спілкування із учнями турецького міста Такірдаг. На даний час ми активно спілкуємося із католицькою школою Святих Петра і Павла з міста Ватерлоо, Іллінойс.

Уберезні 2013 року було розпочато роботу над новим проектом «Посткросинг об’єднує світ». Метою даного проекту є збагатити знання учнів про різні країни, визначні місця та звичаї і традиції народів світу через обмін листівками, а також по-можливості знайти нову школу для спілкування. Звичайно ж, що Інтернет-ресурси і можливості  доступу до них, які є в нашій школі допомагають у впроваджені даних проектів у життя.
У школі діють гуртки«Англійський театр», кіноклуб та «Юний журналіст».  Англомовна газета неодноразово нагороджувалася дипломом Національного конкурсу шкільних газет.

Немає коментарів:

Дописати коментар